Povežite se s nama

Mozaik

Odbrojavaju se zadnji dani do početka 9. Rijeka Tattoo Expoa

Objavljeno

na
U petak 22. studenog počinje deveto, do sada najveće izdanje riječke tattoo konvencije, koja će ugostiti 105 vrhunskih tattoo artista i preko 30 izlagača.

U tri dana trajanja konvencije osim izuzetnih umjetničkih djela na koži, posjetitelji će imati prilike uživati u raznolikom zabavnom programu.

Atraktivna novost ove godine je subotnje natjecanje u Cosplayu, organizirano u suradnji s Udrugom 3. Zmaj. Cosplay je hobi u kojem sudionici zvani cosplayeri nose kostime i modne dodatke kako bi utjelovili određeni lik. Izvori likova koje cosplayeri utjelovljuju su anime, crtani filmovi, stripovi, filmovi, televizijske serije te videoigre. Prijave za cosplay otvorene su do četvrtka 21. studenog, a prijaviti se možete na poveznici: http://tiny.cc/im6dgz

Nakon cosplayera održat će se jedno sasvim posebno tattoo natjecanje – ono za najgoru tetovažu. Ako mislite da je vaša tetovaža loša i želite se riješiti iste ovo je prava prilika za vas. Prijavite se u samoj dvorani na info pultu i sudjelujte u natjecanju jer nagrada su tretmani laserskog uklanjanja najgore odabrane tetovaže, u suradnji sa Ghost laser tattoo removal.

A nastavlja se jedna pozitivna suradnja, pa će tako u petak u 17 sati bit će prikazan film „Gurati naprijed“ o Košarkaškom klubu Kostrena, Košarka u kolicima. Na prikazivanje filma doći će i sami akteri čija će kolica postati nakratko platno za oslikavanje u režiji naših tattoo artista.

Nedjelja je i ove godine obogaćena sadržajem za najmlađe. Kreativna radionica održati će se u dva termina, od 10.30 do 12.30, i od 15 do 17 sati. Radionica je namijenjena djeci od 6 godina nadalje (mlađi mogu iznimno sudjelovati uz pratnju starijeg brata ili sestre), a broj mjesta je ograničen. Rok za prijavu je do srijede 20. studenog, a prijave su na poveznici: http://tiny.cc/3w6dgz

Tijekom sva tri dana izvrsnu glazbenu podlogu osigurat će ekipa Radio Rože, novog riječkog community Internet radija. Posebnost ovih glazbenih poslastica je to da će biti „puštane“ s gramofonskih ploča.

Foto natječaj
Kako bi ovjekovječili zanimljive trenutke naše konvencije, ali i ususret obilježavanju jubilarnog desetog izdanja iduće godine, Rijeka Tattoo Expo raspisuje fotografski natječaj za najbolju fotografiju snimljenu na 9. Rijeka Tattoo Expo. Na natječaj se mogu prijaviti svi, amateri i profesionalci, a uvjete i pravila možete pročitati ovdje http://tiny.cc/dq6dgz .

Akcija doniranja
Već niz godina Rijeka Tattoo Expo pomaže potrebitima kroz akciju doniranja koja se organizira u suradnji sa Općinom Kostrena, Komunalnim društvom Kostrena i Turističkom zajednicom Općine Kostrena. Ove godine toj se akciji pridružuje i

Ulaznice za 9. Rijeka Tattoo Expo moći će se kupiti od prvog dana konvencije 22.11. do zadnjeg dana 24.11. isključivo na ulazu u Sportsku dvoranu Kostrena. Cijena jednodnevne ulaznice iznosi 30,00 kuna, dok je cijena trodnevne ulaznice 50,00 kuna.
Ulaz se otvara u petak u 12 sati, a u subotu i nedjelju u 10 sati.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram