Povežite se s nama

Mozaik

Odjeli i ogranci Gradske knjižnice Rijeka ponovno u cjelodnevnom ritmu

Objavljeno

na


Od ponedjeljka 7. rujna odjeli i ogranci Gradske knjižnice Rijeka radit će prema redovnom, “predpandemijskom”, radnom vremenu što znači u cjelodnevnom ritmu od 8 do 19 i 30 uz radnu subotu! Velika je to i pozitivna promjena nakon zatvaranja, pa potom jednosmjenskog rada uzrokovanog pandemijskom situacijom i mjerama zaštite karakterističnima za knjižnične usluge.

Palača Modello, Filodramatica, Stribor, ogranci Zamet, Trsat, Drenova i Turnić

pon, ut, sri, pet 8,00 – 19,30
čet 10,30 – 19,30
sub 8,00 – 13,00

Knjižnica “Vid Omišljanin” i Knjižnica Čavle otvorene su prema posebnom radnom vremenu, a bibliobusi prometuju prema rasporedu stajališta.

Knjižnica Čavle

Ponedjeljak,srijeda, petak 9,00 – 13,00
Utorak, četvrtak 15,00 – 20,00
Subota (1. i 3. u mjesecu) zatvoreno

Knjižnica “Vid Omišljanin”

Ponedjeljak,srijeda, petak 9,00 – 13,00
Utorak, četvrtak 15,00 – 20,00
Subota (2. i 4. u mjesecu) zatvoreno

Županijski bibliobus i Gradski bibliobus prometuju prema mjesečnom rasporedu stajališta.

Narodna čitaonica i dalje ostaje zatvorena zbog specifičnosti usluge i populacije korisnika (korištenje dnevnih novina i većina korisnika treće životne dobi), a čitaoničke usluge ograničene su i na ostalim lokacijama.

Nadamo se da ćemo kroz jesen i zimu “plivati” zajedno i hrabro, ali s potrebnim oprezom stoga važno je imati na umu da u odjelima i ograncima vrijede protuepidemijske mjere uobičajene za javne prostore koje posjećuje puno ljudi – dezinfekcija ruku, držanje razmaka, nošenje zaštitne maskice. Na sve to već smo se i navikli tako da dolazak do omiljenih knjiga možemo smatrati sigurnim i ugodnim.

Naš jesensko-zimski ciklus 2020/2021. bit će prema dobroj tradiciji dinamičan i bogat, pratimo jednim okom i procese u nastajućem art-kvartu “Benčić” koji će obilježiti budućnost čitalačke kulture u RIjeci, pa je to sve razlog da upravo ove jeseni za simboličnih 50 kuna postanete članovi Gradske knjižnice Rijeka i otvorite si put do 300 000 knjiga, svih lokacija i sadržaja e-knjižnice.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram