Povežite se s nama

Vijesti

Odjelu za hematologiju i onkologiju ACI donirao dva monitora za nadzor životnih funkcija

Objavljeno

na
Tvrtka ACI d.d. donirala je Odjelu za hematologiju i onkologiju Klinike za pedijatriju riječkog KBC-a dva monitora za nadzor životnih funkcija vrijedna 60 tisuća kuna.

Ovi uređaji namijenjeni su radu dnevne bolnice, a služit će za točan prikaz osnovnih životnih funkcija poput disanja i rada srca hematološko-onkoloških bolesnika, a posebice će doprinijeti nadzoru bolesnika koji primaju kemoterapiju.

Obzirom na skorašnji početak gradnje Bolnice za majku i dijete na Sušaku koja bi trebala biti gotova u roku od tri godine, ideja je da se trenutni prostori Dječje bolnice na Kantridi obogaćuju opremom koja je transportabilna, kako bi se mogla prenijeti u Novu bolnicu na Sušaku koja će raspolagati s najsuvremenijom opremom i u kojoj će zaštita djece u smislu prostora biti značajno ljepša i ugodnija.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram