Povežite se s nama

Mozaik

Odličan životni stand up Marine Orsag napokon u HKD-u Rijeka

Objavljeno

na
Marina Orsag je oduvijek bila kontra. Jedino je logično da takva ostane i dalje pa dok nas sa svih strana bombardiraju lošim vijestima, ružnim brojkama i nesigurnom budućnosti, a pogled kroz prozor donosi samo jesensko sivilo, Marina u vašu svakodnevicu donosi eksploziju šarenila!

Njezin show Šarena ovca u obitelji uključuje razne zanimljivosti i smijeh iz obiteljskog života, kao i iz života LGBTIQ osoba u Hrvatskoj. Ovaj edukativan show o odrastanju u sve samo ne klasičnoj obitelji već nekoliko godina puni dvorane diljem Hrvatske, ali i regije.

Ukoliko možda niste sigurni tko je Marina Orsag, budući da ju zadnjih dana možete zamijeniti s članicom ABBA-e ili pak s Cher, Lanom Klingor, Barry Whiteom, Adisom iz Dubioza Kolektiva ili drugim likovima koje utjelovljuje kroz show Tvoje lice zvuči poznato, navratite u Hrvatski kulturni dom na Sušaku i uvjerite se zašto je Marina upravo ovim showom zaradila prestižnu titulu Europski heroj humora 2018 u Amsterdamu!

Pionirka stand upa u Hrvatskoj, Marina Orsag i njen show Šarena ovca u obitelji u Rijeci nastupaju 12. studenog u 20:30, a ulaznice u pretprodaji možete kupiti po cijeni od 50 kuna dok su na dan nastupa 60 kuna. Svoju ulaznicu kupite ovdje.

Broj mjesta strogo je ograničen trenutnim epidemiološkim mjerama, te su razmak i maske također obavezne kako bi se svi smijali sigurno, poručuju organizatori.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže