Povežite se s nama

OFC New Generation 2, kao što se i očekivalo, napunio je malu dvoranu u sportskom centru “Marino Cvetković” u Opatiji, pa su borci i ovog puta nastupali u odličnoj atmosferi i bili su itekako nagrađeni od strane približno 250 gledatelja za svaki dobar potez u ringu.

Ukupno se održalo devet kickboxing mečeva i dva javna sparinga, a u glavnoj borbi večeri iskusni Zlatko Bajić stigao je prilično brzo do nove pobjede u svojoj karijeri nakon gotovo dvije godine izbivanja iz ringa. Borba je trajala otprilike minutu prije nego što je sjajnim udarcem uspio pronaći bradu svog protivnika Alessandra di Berta koji je završio na podu te više nije bio u stanju nastaviti meč.

Prije toga u ringu se našlo mnogo mlađih i manje iskusnih boraca, kojima je ovaj event i bio prvenstveno namijenjen kako bi skupili prijeko potrebno iskustvo. Nekoliko je mečeva u potpunosti “zapalio” publiku, poput primjerice jedine ženske borbe večeri između Meggy Alobić i Jasenke Ribarić, a treba istaknuti i odličan nastup 16-godišnjeg Davida Laginje koji je u svojoj prvoj borbi pružio odličan nastup i u teškoj i izjednačenoj borbi protiv slovenskog protivnika ipak uspio stići do vrijedne pobjede.

OFC New Generation 2 rezultati:

Niko Krainer VS Rok Krušič – javni sparing bez pobjednika
Klemen Pekolj VS Robert Kmet – pobjednik Pekolj
Gregor Kek VS Luka Ćaćić – pobjednik Ćaćić
Mia Vurdelja VS Tereza Kolaj – javni sparing bez pobjednice
Meggy Alobić VS Jasenka Ribarić – neriješeno
David Laginja VS Matevž Pekolj – pobjednik Laginja
Amer Smailbegović VS Sean Šturbej – neriješeno
Leo Bolterštain VS Ivan Senkić – pobjednik Senkić
Marin Slavić VS Kristijan Kontuš – pobjednik Slavić
Ivan Barić VS Anto Širić – pobjednik Širić
Zlatko Bajić VS Alessandro di Bert – pobjednik Bajić