Povežite se s nama

Sport

Održan 19. međunarodni judo turnir – Sv. Vid

Objavljeno

na
U subotu, 8. lipnja u Centru Zamet u organizaciji Judo kluba Rijeka održan je 19. Međunarodni Judo turnir “Sveti Vid”.

Ove godine natjecanje je okupilo 668 takmičara koji su predstavljali 52 kluba iz 9 različitih zemalja.

Prigodne govore na početku natjecanja uputili su predsjednik Judo kluba Rijeka Leonardo Bressan,  predsjednica Riječkog sportskog saveza Dorotea Pešić Bukovac te gradonačelnik Rijeke Marko Filipović, koji je i službeno otvorio takmičenje. Tajnik Judo kluba Rijeka Slaviša Bradić obavio je tradicionalni judo pozdrav, rei.

Gradonačelnik Filipović zaželio je dobrodošlicu natjecateljima u Rijeku, na takmičenje koje nosi naziv zaštitnika našega grada, svetoga Vida. Podsjetio je kako je Rijeka uspješan domaćin brojnim domaćim i međunarodnim natjecanjima.
„Svjesni uprave te činjenice, kontinuirano ulažemo u sportsku infrastrukturu, kako bismo našim sportašima, kako onim profesionalnim, tako i onim rekreativnim, pružili najbolje moguće uvjete za bavljenje sportom u našem gradu. Uvijek nam je velika nam je čast ugostiti toliko talentiranih mladih sportaša koji su došli iz različitih dijelova Europe kako bi se natjecali, učili jedni od drugih i promovirali duh fair playa i prijateljstva, temeljnih vrijednosti juda, ali i sporta općenito“, poručio je gradonačelnik Filipović.

„Naš klub u ukupnom poretku osvojio je odlično četvrto mjesto te ovim putem čestitamo svim natjecateljima i natjecateljicama na dolasku i uloženom trudu. Iznimno smo zadovoljni ovogodišnjom organizacijom, svake godine trudimo se poboljšati kvalitetu i našim gostima pružiti pravi sportski ugođaj“, ističu u Judo klubu Rijeka.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže