Povežite se s nama

Vijesti

Održan 25. susret dobrovoljnih darivatelja krvi

Objavljeno

na


U organizaciji Društva Crvenog križa Primorsko-goranske županije, u turističkom naselju Kačjak kod Dramlja održan je 25. susret dobrovoljnih darivatelja krvi. Cilj Susreta je promovirati darivanje krvi kao jednu od najznačajnijih djelatnosti Crvenog križa uz zahvalu darivateljima.

Na susretu je održana interpretacijska šetnja Kačjakom predvođena vodičkinjom i volonterkom GDCK-a Crikvenica, Marijanom Mužević, kao i predstava KUC-a Kalvarije. Na susretu dobrovoljnih darivatelja krvi sudjelovalo 180 sudionika iz svih 10 gradskih društava Crvenog križa; Čabra, Vrbovskog, Delnica, Malog Lošinja, Raba, Krka, Rijeke, Opatije, Novog Vinodolskog i Crikvenice.

Na samom otvorenju sve nazočne pozdravili su pročelnica Upravnog odjela za socijalnu politiku i mlade PGŽ-a Dragica Marač, zamjenica gradonačelnika Grada Crikvenice Ivona Matošić Gašparović i predsjednica GDCK-a Crikvenica Željka Polonijo. Ravnateljica Društva Crvenog križa PGŽ Vesna Čavar podsjetila kako se susret zadnje dvije godine nije mogao održati zbog koronavirusa, te je izrazila zadovoljstvo ponovnim okupljanjem sudionika.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

28.11.2022.
Dana 29.11.2022.godine počinju radovi na održavanju kanalizacijskog kolektora u ulici Janka Polića Kamova. Za vrijeme izvođenja radova promet će se odvijati prema privremenoj prometnoj regulaciji, te se mole sudionici na poštivanje iste. Radovi će se provoditi u noćnom terminu (21-06 sati).Predviđeni završetak radova je 30.1.2023.godine

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram