Povežite se s nama

Sport

Održana radionica sportskog marketinga u organizaciji RSS-a i Visoke poslovne škole PAR

Objavljeno

na
U sklopu Erasmus+ Sport projekta PASSPORT održan je edukativni modul namijenjen studentimasportašima pod nazivom „Sportski marketing“. Radionicu je održala Anja Vreg, bivša tenisačica, sutkinja i sportska menadžerica sa bogatim iskustvom na terenu i izvan njega.

Mnogi će se složiti da sporta danas ne bi bilo bez marketinga i sponzora. Na radionici koja se održala na Visokoj poslovnoj školi PAR, 21. i 22. studenoga 2019. godine, sudionici su kroz predavanja, praktični rad i diskusiju prošli razne teme poput: Što je marketing, koje su vrste tržišta, što je sportski marketing,koja je uloga sporta u društvu, kako razviti brend, kako primijeniti marketing u području sporta, kako iskoristiti društvene mreže u svrhu sportskog marketinga, kako razviti marketinški plan, itd.

Modul (nastavna cjelina) ‘Sport Marketing’ dio je PASSPORT kurikuluma, koji će zajedno sa svim Modulima biti dostupan na VLE platformi. Kurikulum je namijenjen sportašima koji se suočavaju sa izazovom balansiranja između svoje sportske i profesionalne karijere, ali svi oni koji budu htjeli proširitisvoje znanje i steći novo o vođenju projekata u području sporta, financijskom menadžmentu u području sporta, organizaciji sportskih događanja, sportskom marketingu, komunikacijskim, prezentacijskim te digitalnim vještinama u području sporta, moći će jednostavnom prijavom na platformu poslušati sve Module koji su se održali ili će se održati u sklopu projekta, kojeg je sufinancirala Europska unija i Uredza udruge Vlade RH.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram