Povežite se s nama

Sport

Održana Skupština RK Zamet, predsjednik i direktor dobili novi mandat

Objavljeno

naJučer je u Vip prostorijama Centra Zamet održana Izborna skupština RK Zamet na kojoj su dosadašnji predsjednik Vedran Devčić i direktor Vedran Babić dobili nove mandate, a osim Devčića i Babića u upravi Zameta u novom mandatu biti će i Vjekoslav Mišo Sardelić koji je u klubu od 1965. godine te Boris Konjuh koji je posljednje vrijeme obavljao dužnost team managera prve ekipe Zamećana. Devčić se u opsežnoj prezentaciji osvrnuo na protekli mandat u financijskom i sportskom dijelu te na planove za budućnost.

Vedran Devčić – predsjednik RK Zamet: ”Mandat koji je iza nas možemo ocijeniti uspješnim. Vratili smo većinu preuzetih dugovanja, dostojno smo proslavili 60 godina od osnutka kluba, zahvalili se našim bivšim reprezentativcima kroz Zid slavnih te ostvarili najveći europski uspijeh u povijesti kluba. Pred nama je novi mandat u kojega ulazimo sa željom da pozitivan trend i nastavimo.”

Vedran Babić – direktor RK Zamet: “Iza nas je četverogodišnji mandat u kojemu smo uspijeli konsolidirati klub i stvoriti preduvjete za nastavak priče koja traje već 60 godina i koja je iznjedrila brojne uspješne rukometaše. Na proteklo razdoblje možemo biti ponosni i želio bi zahvaliti svima onima koji su u tom razdoblju bili uz klub, od igrača, trenera, spozora pa do prijatelja kluba.”

Pred Zamećanima je subotnja utakmica 7. kola Premijer lige rukometaša u kojoj Zamet dočekuje ekipu Poreča.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram