Povežite se s nama

Sport

Održano Otvoreno prvenstvo PGŽ u boksu, najbolji meč pružili Ramljak i Gaćina

Objavljeno

naU nedjelju, 21. studenoga 2021. godine u Dvorani mladosti u Rijeci održano je Otvoreno prvenstvo Primorsko-goranske županije u boksu u svim dobnim kategorijama.

Ukupno je održano 10 mečeva: četiri u kadetskoj kategoriji, tri u juniorskoj, te tri u seniorskoj.

Najbolji meč ovogodišnjeg prvenstva bio je između dvojice mladih i perspektivnih boksača – Marka Ramljaka iz BK Rijeke i Kristijana Duje Gaćine iz BK Gladijator Zagreb u kojem je trijumfirao Riječanin Ramljak podijeljenom odlukom sudaca 2:1.

Kristijan Duje Gaćina ovogodišnji je prvak Hrvatske u teškoj kategoriji do 22 godine kada je proglašen i najboljim boksačem Prvenstva Hrvatske, a Marko Ramljak na istom prvenstvu u rujnu u Zagrebu bio je viceprvak u kategoriji do 86 kg.

Nastupili su klubovi: BK Rijeka, BK Kvarner, BK King, BK Senj, BK Pula, te BK Gladijator i BK Omega iz Zagreba i BK Portorož (Slovenija).

Boksači Rijeke osvojili su ukupno dva naslova prvaka (Robert Bujačić i Marko Ramljak), a  dva zlata osvojili su i kadeti iz Gladijatora (Mimi Ćerim Hoxhaj i Jakov Štefec).

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže