Povežite se s nama

Sport

Održano Otvoreno prvenstvo PGŽ u boksu, najbolji meč pružili Ramljak i Gaćina

Objavljeno

na


U nedjelju, 21. studenoga 2021. godine u Dvorani mladosti u Rijeci održano je Otvoreno prvenstvo Primorsko-goranske županije u boksu u svim dobnim kategorijama.

Ukupno je održano 10 mečeva: četiri u kadetskoj kategoriji, tri u juniorskoj, te tri u seniorskoj.

Najbolji meč ovogodišnjeg prvenstva bio je između dvojice mladih i perspektivnih boksača – Marka Ramljaka iz BK Rijeke i Kristijana Duje Gaćine iz BK Gladijator Zagreb u kojem je trijumfirao Riječanin Ramljak podijeljenom odlukom sudaca 2:1.

Kristijan Duje Gaćina ovogodišnji je prvak Hrvatske u teškoj kategoriji do 22 godine kada je proglašen i najboljim boksačem Prvenstva Hrvatske, a Marko Ramljak na istom prvenstvu u rujnu u Zagrebu bio je viceprvak u kategoriji do 86 kg.

Nastupili su klubovi: BK Rijeka, BK Kvarner, BK King, BK Senj, BK Pula, te BK Gladijator i BK Omega iz Zagreba i BK Portorož (Slovenija).

Boksači Rijeke osvojili su ukupno dva naslova prvaka (Robert Bujačić i Marko Ramljak), a  dva zlata osvojili su i kadeti iz Gladijatora (Mimi Ćerim Hoxhaj i Jakov Štefec).

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

07.12.2023.
8.12.2023. u vremenskom trajanju od 7:00 sati do 16:00 sati izvodit će se radovi na sanaciji kolnika u Ulici Vrlije kč.br 3 i 5, odnosno (od raskrižja Glavanićeva ulica – Vrlije – Put Bože Felkera do raskrižja Vrlije – Ulica Slavka Krautzeka). Vozila će moći prometovati Ulicom Put Bože Felkera prema Trgu Viktora Bubnja.

Fiuman Plus

Društvene mreže