Povežite se s namaAmaterski borci Opatija Fight Cluba u subotu 23. travnja 2016. godine nastupili su u Kostreni na Županijskom prvenstvu u kickboxingu, a na tatami je izašlo ukupno 11 njihovih članova u uzrastu kadeta, juniora i seniora.

Ostvareni su odlični rezultati, jer su svi borci svojili medalju, a njih čak sedmero okitilo se zlatom u disciplini kick light.

Najviše pažnje odnio je 16-godišnji Kristian Kolaj koji je pobijedio čak desetak kilograma težeg protivnika te je zahvaljujući tome od strane Natjecateljskog odbora nagrađen i posebnom diplomom za najborbenijeg natjecatelja na Županijskom prvenstvu.

Samanta Krizmanić proglašena je najboljom natjecateljicom u kick lightu, a OFC je proglašen i najboljim klubom natjecanja u toj disciplini.

Zlatna medalja: Ana Marija Marinović, Mia Vurdelja, Kristian Kolaj, Dominik Frković, Ivan Stanić, Amer Smailbegović i Samanta Krizmanić

Srebrna medalja: Iris Afrić, Lovro Datković i Tomislav Tomljenović

Brončana medalja: Edvin Sejdini

Sljedeće natjecanja na rasporedu za borce OFC-a se održava već nadolazeće subote (30.04.) kad se u Poreču održava Prvenstvo Hrvatske u low kicku za seniore, a tamo će treneri Siniša Volarević i Mladen Kranjčec tražiti nastavak odličnih rezultata u posljednje vrijeme.