Povežite se s nama

Sport

OFC-ovi kickboksači u konkurenciji 330 boraca osvojili šest medalja

Objavljeno

na


Sportska dvorana u Zaboku ove subote ugostila je otvoreni kickboxing kup na kojem je nastupilo čak 330 natjecatelja iz 31 hrvatskog kluba, a među njima je bio i Opatija Fight Club sa svojih šest članova.

U vrlo snažnoj konkurenciji u disciplini kick light OFC-ovi borci osvojili su dvije zlatne, dvije srebrne i dvije brončane medalje. Na najviše mjesto na postolje popeli su se Ivan Polić u kategoriji do 84 kilograma i Sanel Halačević u kategoriji do 89 kilograma. Srebrnim medaljama okitili su se Ian Priskić i Fran Vlahović. S broncom se iz Zaboka u Opatiju vraćaju Ian Priskić i Marko Vukšić.

Trener Mladen Kranjčec ima razloga za zadovoljstvo.

“U posljednjem natjecanju u ovom dijelu sezone itekako sam zadovoljan nastupima naših boraca koji su još jednom potvrdili svoj talent, ali i još veću borbenost i srčanost na borilištu”, poručio je glavni trener OFC-a.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže