Povežite se s nama

Mozaik

Ofenbach ponavlja prošloljetni spektakl u Diamond Clubu na Krku

Objavljeno

na

Proslavljeni francuski duo nastupit će 11. kolovoza. Tvorci brojnih ljetnih hitova zapamćeni su po jedinstvenoj uzavreloj atmosferi.

S jedne strane klasično školovani pijanist koji se povremeno okreće bubnjanju, a s druge pjevač i gitarist. Iz Pariza su, žive jedan nadomak drugog još otkako su se upoznali kao 11-godišnjaci na hodniku svoje škole. Oni su César i Dorian, prijatelji iz djetinjstva koji danas tvore slavni duo Ofenbach. 

Svatko tko je prošlog ljeta nazočio njihovom nastupu u Diamond Clubu na Krku, zna da ovaj dvojac pruža nezaboravan nastup. Jedan od najuspješnijih francuskih sastava na svijetu vraća se u klub iznad Malinske u petak, 11. kolovoza!

Nakon škole, unatoč razdvajanju, dvojac je ustrajao u druženju, upisali su fimske tečajeve, ali i naučili kombinirati ritmove. Uronili su u deep house i pohlepno proučavali Robina Schulza i Bakermata, istodobno odajući počast izvođačima francuskog vala kao što su Daft Punk, Stardust, Etienne de Crécy i Cassius. Nakon nastupa u pariškim underground barovima, dvojac je pronašao svoje umjetničko ime: Ofenbach, inspiriran jednom od Césarovih glazbenih partitura na njegovom klaviru.

Uslijedio je strelovit uspon, dvojac je poput njihovih singlova na nekoliko turneja obišao planet, albumi im postaju zlatni i platinasti. Nihovi ljetni hitovi Be Mine, Katchi, Wasted Love, Hurricane i 4U obaraju rekorde prema broju pretraživanja, a upravo im se pridružuje i aktualni Body Talk u suradnji sa švedskom pjevačicom Sveom. 

Njihov nastup u Diamondu, inače najposjećeniji lani u ovom klubu, ostao je zapamćen po jedinstvenoj uzavreloj atmosferi. Apsolutna je preporuka i za sve ljubitelje elektroničke glazbe ovog kolovoza u krčkoj prijestolnici zabave.

Ulaznice su dostupne putem poveznice: www.entrio.hr/event/ofenbach-diamond-club-2023-14195

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže