Povežite se s nama


Ove subote u Opatiji je održan koncert splitskog pjevača Olivera Dragojevića koji je nakon punih pet godina ponovno otpjevao svoje nezaboravne hitove na punoj Ljetnoj pozornici.

Kao i uvijek, već na samom početku Oliver se svojim ljudskim humorom i karakterom odmah približio publici. Publiku je uveo u koncert s pjesmom „Picaferaj“, nakon toga su usljedile uspješnice poput „Vela luka“, „Moja jubav“, „Tko sam ja da ti sudim“, „Što učinila si ti“, „Moj lipi anđele“. Olivera su pratili njegovi vjerni Dupini iz Splita, na gitari je bio Elvis Stanić, a posebni gosti bili su Antonio Krištofić koji je predivno otpjevao Oliverovu pjesmu „Stine“ i Ema Gagro sa zborom Izvor iz Zagreba.

Uz predivne i poznate zvuke Oliverovih pjesama, večer se polako približavala kraju. Koncert je pratila publika svih generacija, a lijepo je bilo vidjeti mlade zaljubljene parove koji su odlučili jednu večer provesti pod zvjezdanim nebom i uz hitove ovog svevremenskog pjevača koji je održao još jedan koncert za pamćenje.