Povežite se s nama


Pokomen Go igrica za smartfone posljednjih deset dana pravi je hit u svijetu, a sve veći broj igrača ima i u Rijeci te okolnim gradovima.

Kao što smo već izvijestili, osnovano je također nekoliko virtualnih zajednica riječkih igrača Pokemon Go-a, a zbog te igrice diljem svijeta događaju se i brojne nesreće u kojima stradavaju ljudi.

Jedan Riječanin ovog petka predvečer izvijestio je na društvenim mrežama o vrlo opasnoj lokaciji na kojoj se jedan taj Pokomen pojavio kojeg je potrebno uhvatiti. Ni manje, ni više, on se pojavio na stijenama Kantride, odnosno podno jednog od stupa reflektora.

“Ovaj Pokemon mi se pojavio na dosta opasnom mjestu, na zidu ispod kojeg je stadion Kantrida. Čisto da znate da može biti opasno ako se neki klinci pentraju po ovakvim mjestima jer posljedice mogu biti smrtonosne, bez za*ebancije. Svakakvih s*anja ćemo se nagledati, pa pripazite na klince”, poručio je Š. Šabanović. Nadamo se kako nitko od Riječana neće završiti na stranicama crne kronike zamo zbog ove igrice…