Povežite se s nama

Sport

Opatija Fight Night 14 donosi ovog petka sedam atraktivnih kickboxing mečeva

Objavljeno

na

ArhivaNeprekinuta tradicija od čak 14 godina održavanja borilačkih manifestacija u Opatiji se nastavlja i dalje zahvaljujući Opatija Fight Nightu 14 koji će se održati ovog petka, 23. prosinca, s početkom u 19 sati u maloj dvorani u sklopu sportske dvorane “Marino Cvetković”.

Na rasporedu je sedam atraktivnih mečeva po kickboxing pravilima, a tom prilikom predstavit će se nova talentirana generacija mladih boraca Opatija Fight Cluba (Ian Priskić, Ivan Polić, Sanel Halačević, Luka Markić i Leon Devčić), a publika će imati priliku uživati i u atraktivnim mečevima jednako talentiranih boraca prijateljskih klubova OFC-a, a to su KBK Sveti Matej iz Viškova s borcem Rokom Benićem i KBK Megacentar iz Rijeke kojeg će predstavljati Matija Brcković.

Njima će se na drugoj strani ringa naći jednako kvalitetni suparnici iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Italije te se očekuje kako će publika još jednom moći uživati u vrhunskim i atraktivnim mečevima.

“Posljednjih nekoliko godina fanovi borilačkog sporta u Opatiji, Rijeci i okolici već su naviknuli da se naš tradicionalni event održava na samom kraju godine, a tako je i ovog puta. Naši borci već se više od mjesec dana marljivo pripremaju kako bi gledateljima koji će ih pratiti uživo u dvorani ili putem prijenosa pokazali sve što znaju”, poručio je predsjednik OFC-a i glavni trener, Mladen Kranjčec.

Sve borbe bit će uživo prenošene na Internetu putem YouTubea i mreže NoviNet.hr, dok će VIP ulaznice po cijeni od 50 kuna biti moguće kupiti prije samog početka eventa na ulazu u dvoranu.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram