Povežite se s nama

Mozaik

Opatija spremno čeka glazbeni spektakl s Erosom Rammazottijem

Objavljeno

na
Najveća glazbena poslastica ovog ljeta u Opatiji, ali i šire, bez ikakve dvojbe je koncert iznimno popularnog talijanskog pjevača Erosa Rammazottija koji nastupa na Ljetnoj pozornici u četvrtak, 15. kolovoza, s početkom u 21 sat.

Kapacitet Ljetne pozornice je oko pet tisuća posjetitelja, a prema svemu sudeći upravo toliko će ih i uživati u Erosovom nastupu s obzirom na to da su ualznice gotovo rasprodane te je u prodaji ostao još iznimno mali broj po cijeni od 450 kuna. Prema određenim najavama priprema se produkcijski spektakl kakav još do sada nije viđen u Opatiji.

Bitno je spomenuti da će  u četvrtak 15. 08. 2019. od 14.00 sati do petka 16. 08. 2019. u 04.00 sata, za sav promet biti zatvorena Ulica Zert, od spoja sa slijepim lijevim odvojkom Ulice V. C. Emina (skretanje za hotel 4 opatijska cvijeta) do slijepog završetka Ulice Zert u Luci Opatija.

Za vrijeme uspostave privremene regulacije prometa bit će onemogućeno parkiranje u Ulici Zert, kao i na prostoru opatijske luke. Molimo vozače da se pridržavaju postavljene prometne signalizacije.

Upravni odjel za komunalni sustav Grada Opatije odredio je dodatne parkirne površine izvan centra Opatije na kojima će se za vrijeme održavanja koncerta Erosa Ramazottija moći parkirati bez naknade.

To su parkiralište u Ulici Antuna Mihića (Punta kolova, u blizini dječjeg vrtića), lijeva strana ulice Šetalište Carmen Sylve, igralište u Ulici I. M. Ronjgova, igralište kraj Osnovne škole “Rikard Katalinić Jeretov”, Nova cesta 53 te parkirališta iza zgrade gradske uprave M.Tita 3, kod Općinskog suda M.Tita 4 i Porezne uprave M.Tita 6, produžetak Ulice Kosićevo i Ulica I. Zavidića.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram