Povežite se s nama

Vijesti

Opatija ugostiteljima nudi besplatno javnu površinu tijekom Adventa

Objavljeno

na


U svrhu pružanja potpore poduzetnicima koji obavljaju ugostiteljsku djelatnost na području Grada Opatije, a radi omogućavanja održavanja Adventa uz pridržavanje svih propisanih mjera prevencije zaraze uzrokovane COVID-19 virusom, ovim putem pozivamo sve ugostitelje sa područja Grada da, neovisno o tome imaju li zakupljen prostor ili ne, u adventsko vrijeme izađu na javne površine, odnosno da razmotre eventualnu potrebu za proširenjem svoje ponude na javnim površinama (ukoliko već imaju zakupljen prostor), a u smislu pružanja svojih usluga za vrijeme adventskog razdoblja (od 28. studenog 2020. do 15. siječnja 2021. godine).

Ljubazno molimo sve ugostitelje koji su zainteresirani da podnesu čim prije zahtjeve za proširenje javne površine (s detaljnim opisom ponude, lokacije i veličine površine, vremenskog razdoblja u kojem bi se pružala usluga, vrste naprave, načina prigodnog dekoriranja…).

Svi predani zahtjevi detaljno će se razmotriti, a pritom će se posebna pažnja obratiti na kvalitetu i vrstu ponuđenih usluga, inovativnost ponuđača i prostornu i tehničku mogućnost izvedbe. Na temelju Odluke Gradonačelnika, odabranim ponuđačima Upravni odjel za komunalni sustav i zaštitu okoliša izdat će odobrenje za privremeno korištenje javnih površina bez plaćanja poreza na korištenje javnih površina.

Osim što potiču sve ugostitelje da se uključe u adventske radosti pružanjem svojih usluga i obogaćivanjem ponude Adventa, pozivaju ugostitelje da u adventskom razdoblju dodatno obogate svoje poslovne prostore lampicama i prigodnim dekoracijama, a sve radi nezaboravnog doživljaja boravka u Opatiji za sve građane i posjetitelje.

Pozivaju sve građane, ugostitelje i goste da i ove godine sudjeluju u opatijskom Adventu, ali uz odgovorno pridržavanje mjera koje imaju za cilj umanjenje zaraze virusom COVID-19, budući da je jedan od glavnih ciljeva sačuvati zdravlje građana te održati dobru epidemiološku sliku Grada Opatije.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram