Povežite se s nama

Vijesti

Opatija uložila 600.000 kuna u uređenje glavne ceste na Tošini

Objavljeno

naU srijedu su započeli radovi na trećoj fazi uređenja Ulice dr. Ivana Pošćića na Tošini, od vrha nizbrdice do ulaska u bivši parking za autobuse. Grad Opatija je završio s investicijom u prve dvije faze uređenja i asfaltiranja ulice koja je bila problematična prometna točka. Ukupna vrijednost investicije u sve tri faze uređenja ulice iznosi 600 tisuća kuna.

– Napravljena je nivelacija šahti, postavljeni su novi rubnjaci, položen novi asfalt, uređen pločnik i ograda, ucrtana je horizontalna signalizacija. Ono što je najvažnije je to da je prometovanje ulicom sada sigurno za vozila i za pješake, kazao je gradonačelnik Fernando Kirigin prilikom obilaska lokacije s predsjednicom VMO Tošina Antonijom Manestar, na inicijativu kojeg se i krenulo u radove.

Gradonačelnik i predsjednica VMO-a Manestar obišli su i zelenu površinu iznad stambenih zgrada na Tošini koja će na inicijativu VMO-a postati park za građane. Uređena je prilazna staza i postavljene su klupice, a slijedi uređenje platoa za roštilj koji će moći koristiti svi zainteresirani građani uz najavu. Ove subote, 14. svibnja, VMO Tošina će održati akciju čišćenja ove zelene površine.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram