Povežite se s nama

Mozaik

Opatijka Helen Rakonjac loše prošla u Supertalentu, Maja Šuput oštro kritizirala njezino pjevanje

Objavljeno

na
U posljednjoj emisiji se pred žirijem Supertalenta pojavila Opatijka Helen Rakonjac.

Helen je za sebe rekla da je pozitivna i duhovna osoba te da posebno uživa u slušanju glazbe. Dosad nije nastupala na pozornicama, a u Supertalentu je izvela drugačiju verziju poznate pjesme Shallow. No, žiriju se to nije svidjelo i Helen nije prošla dalje.

“Žao mi je. Imate vedru osobnost, ali nije to za pjevanje”, rekao joj je Davor.

Maja Šuput je u svom komentaru bila prilično oštra.

“Helen, kako vam je ovo palo napamet? Volite pjevanje, shvaćam, ali volim i ja skijanje pa ne idem na natjecanje”, rekla je Maja. “Ovo je nepopravljivo”, dodala je, s čime se Martina nije u potpunosti složila: “Ovo je bilo jako loše, nećemo se lagati. Da se neutralizirati, ali uz ekstreman rad.”. “Hvala vam što ste došli, ali to nije bilo dobro.”, komentirao je Fabijan.

No, bez obzira na negativan odgovor, Helen nije izgubila pozitivan stav.

“To je isto jedan izazov i ja sam sretna što sam došla ovdje, što sam pokazala ono što znam i mislim da moram još raditi na tome. Čovjek treba raditi na sebi dok je živ i biti pozitivan”, zaključila je.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže