Povežite se s nama

Sport

Opatijska dvorana ugostit će 12. sportsko – rekreativne aktivnosti za osobe s invaliditetom

Objavljeno

na
Povodom Svjetskog dana osoba s invaliditetom i Svjetskog dana volontera, a pod pokroviteljstvom grada Opatije, KŠR Gorovo organizira 12. sportsko- rekreativne aktivnosti za osobe s invaliditetom i volontere školske dobi.

U subotu, 7. prosinca 2019. godine u Sportskoj dvorani “Marino Cvetković”, s početkom u 10:00 h okupit će se oko 200 sudionika iz dvadesetak udruga i ustanova s područja Republike Hrvatske, BiH i Slovenije  te volontera iz O.Š. Rikard Katalinić Jeretov Opatija.

Na ovoj manifestaciji aktivnosti su u potpunosti prilagođene psihofizičkim mogućnostima sudionika, a ona je ujedno i integracijski sportsko – rekreativni program kojim se osobe s invaliditetom uključuju u aktivnosti koje će provoditi uz pomoć djece volontera. Aktivnosti nisu natjecateljskog karaktera već su funkcionalne i zabavne te pomažu napretku motoričkih, psiholoških i socioloških karakteristika sudionika. Svi sudionici su već svojim dolaskom i uključivanjem u aktivnosti pobjednici i bit će nagrađeni prigodnim medaljama. Učesnike školske dobi želi se educirati o važnosti volonterstva u našoj zajednici te pomoći osobama kojima je ta pomoć najpotrebnija. Nagrada za volonterstvo je veliki osmijeh i zadovoljstvo svih sudionika koji će pamtiti ovu manifestaciju cijelog života.

Napomenimo i da se po prvi put ove godine organizira i stolnoteniski turnir za osobe s invaliditetom te se očekuju najbolji igrači iz Hrvatske i Slovenije. 

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram