Povežite se s nama

Crna kronika

Opatijska i delnička policija uhitile dvije osobe zbog oružja i eksploziva

Objavljeno

na


Dvojica hrvatskih državljana u dobi od 53 i 56 kazneno su prijavljeni zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari. Kriminalistička istraživanja proveli su policijski službenici Policijskih postaja Opatija i Delnice. Policija je od osumnjičenih oduzela 46 komada vojnog streljiva, tromblonski nastavak za  automatsku pušku, automatsku pušku bez kundaka, pištolj ručne izrade i 12 komada sačmenog streljiva, koje su nedozvoljeno posjedovali na širem opatijskom i delničkom području.

Ovom prilikom podsjećamo građane da je još traje akcija „Manje oružja, manje tragedija“ u sklopu koje mogu bez ikakvih sankcija policiji predati oružje, streljivo, eksplozivna sredstva i druge potencijalno opasne predmete. Građani se policiji mogu obratiti pozivom na broj 192 ili najbližoj policijskoj postaji, nakon čega će po navedene predmete doći policijski službenici te ih od građana preuzeti na siguran način.
Svi građani koji se žele pridružiti spomenutoj akciji dodatne informacije mogu dobiti i pozivom na besplatan broj telefona 0800 8892.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram