Povežite se s nama

Sport

Opatijski borci osvojili pet medalja na Prvenstvu Hrvatske

Objavljeno

na
Opatijska sportska dvorana „Marino Cvetković“ protekle je nedjelje, 27. lipnja, po prvi puta u proteklih godinu dana ugostila jedno veće sportsko natjecanje u zatvorenom prostoru na najvišoj razini.

Na Prvenstvu Hrvatske u kickboxingu uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera nastupilo je 200-tinjak boraca iz 37 klubova iz svih dijelova države. Na dva borilišta tijekom cijelog je dana održana čak 121 borba, a natjecanje u suorganizaciji OFC – Opatija Fight Cluba, Hrvatskog kickboxing saveza i Kickboxing saveza Primorsko – goranske županije otvorio je opatijski gradonačelnik Fernando Kirigin koji je tom prilikom iskazao zadovoljstvo što se u dvorani ponovno održava jedno nacionalno natjecanje.

Domaći borci iz redova OFC-a ostvarili su izuzetno dobre rezultate, a zlatnim odličjem može se pohvaliti Ian Priskić. Postao je juniorski prvak Hrvatske nakon tri ostvarene pobjede prekidom, a treba istaknuti kako mu je ovo bio prvi izlazak na natjecanje.

Srebrne medalje osvojili su Leon Devčić, Blerim Ismaili i Ivan Polić, dok je brončanu medalju osvojio Sanel Halačević.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže