Povežite se s nama

Sport

Opatijski kickboksač Ian Priskić putuje na Europsko juniorsko prvenstvo

Objavljeno

na

Ian Priskić i Alban DexariČlan kickboxing kluba Opatija Fight Club, Ian Priskić, tijekom proljeća ove godine na domaćem je terenu s tri pobjede u jednom danu stigao do titule juniorskog prvaka Hrvatske u disciplini kick light, a taj uspjeh tim je vrjedniji ako se uzme u obzir da mu je to ujedno bio debitantski nastup na nekom kickboxing natjecanju.

Zahvaljujući osvajanju zlatne medalje Priskić je izborio mjesto u hrvatskoj kickboxing reprezentaciji koja se ovog mjeseca natječe na Europskom juniorskom prvenstvu, a održava se u Budvi u Crnoj Gori.

Iako Priskić nema previše iskustva i odrađenih mečeva iza sebe, vjeruje kako može do europske medalje te najavljuje i u ovom slučaju lov na zlato. Iza njega su naporne i dugotrajne pripreme…

“Pripremam se još od državnog prvenstva od kojeg je prošlo nešto više od tri mjeseca. Prvih mjesec dana, dok još nisu počele prave pripreme, treninzi su bili tri puta tjedno, ali sam individualno još dva do tri treninga radio sam. Išao sam u garažu odraditi trening na bobu (lutka za udaranje) ili trčati. Zadnja dva mjeseca trening imamo svaki dan. Uz klupske treninge, dva puta sam trčao preko tjedna prije škole, oko 6 sati ujutro, i jednom za vikend. Pripreme su mi završile ovaj tjedan.

Posljednjih dana sam se samo osvježavao da na Europsko prvenstvo dođem u najsvježijem izdanju. Treneri Mladen Kranjčec i Alban Dexari vide napredak i spremnost. Uspoređujući spremu za državno i europsko prvenstvo je velika razlika. Za europsko sam itekako spremniji, i u fizičkom i psihičkom smislu. Očekivanja za europsko prvenstvo je ništa više nego zlato. Nisam davao sve od sebe na treninzima da bih otišao u Budvu po srebro, broncu ili čak ništa”, istaknuo je mladi OFC-ov borac.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže