Povežite se s nama

Mozaik

Opatijski klub Drago ove subote će ugostiti party Studio 54

Objavljeno

na


Club Drago u Opatiji priprema se za još jednu zabavu i ljubiteljima disco scene donosi dašak njujorškog kluba Studio 54.

Nakon uspješnih zabava na temu osamdesetih i devedesetih, Club Drago donosi još jedan party koji je zamišljen da zadovolji i mlađu i stariju generaciju.

Organizatori su se i ovoga puta potrudili da pripreme autentični disco party s omiljenim disc jockeyem onog vremena na našim prostorima. DJ Alen vodit će nas kroz zvukove sedamdesetih i osamdesetih koji su harali u opatijskim legendarnim klubovima Madonna, disco 72 i Imperijal.

Ne propustite party 24. veljače s početkom u 22 sata u clubu Drago u Opatiji i vratite se u disco eru Studia 54. Iskoristite priliku i besplatno uđite u club, sve što trebate napraviti je poštovati modni izričaj Studia 54, što blještavije to bolje – poručuju organizatori.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže