Povežite se s namaGradski odbor SDP-a u Opatiji u posljednjih nekoliko dana dobio je pismo od dva ugledna člana kojim ih obaviještavaju da napuštaju stranku zbog nezadovoljstva stanjem i načinom na koji djeluju čelnici te podružnice.

“Nakon dugog niza godina odlučio sam izaći iz SDP-a. Moj istup iz članstva uzrokovan je stanjem unutar gradske organizacije Opatija i posljednjim političkim događajima. Smatram kako su unutar gradske organizacije SDP-a zavladali interesi nekolicine članova iz vodstva stranke i kako se ne provodi nikakva komunikacija sa članstvom.

Većina članova gradskog odbora se je međusobno udružilo, te je SDP u Opatiji izgubio prva dva slova i ostao samo partija. Ne želim više biti član takvog SDP-a i zato sam odlučio istupiti”, stoji u otvorenom pismu koje potpisuje prim. dr. Arsen Stanić.

Iz stranke je izašao ovog tjedna i kap. Đani Lukšić.

“Mislim da sam sve ove godine do 2017. dao sav maksimum, energiju  i znanje i uvijek se zalagao za mlade članove i boljitak članova SDP-a Opatije, susjeda i građana Opatije, a onda i ostalih građana RH. Nažalost mnogi SDP-ovci u Opatiji to nisu prihvaćali, nisu vidjeli  i priklonili su se nekoj drugoj struji SDP-a koja je odavno već 2013. bila osuđena na gubitak i ona je kao takva nestala.

Često puta sam upozoravao na rijetke sastanke, na sukob mišljenja i vizije, koji mnogi nisu prepoznali i čudno gledali “što ja to govorim“ u SDP-u Opatija i nisu prihvaćali različito mišljenje. To nije dobro. Kako sam 1999.godine donio Odluku da se upišem u SDP, isto tako donosim Odluku kojom se ispisujem iz SDP-a.Naravno da ću uvijek podržavati socijal demokraciju jer je to moj način života i života moje obitelji. Na izborima u svibnju 2017. godine želim Vam dobar rezultat”, poručio je sad već svojim bivšim stranačkim kolegama Đani Lukšić.