Povežite se s nama

Vijesti

Opatijski srednjoškolci i ove godine dobit će po 750 kuna za udžbenike

Objavljeno

na

Foto: freepix.biz

Opatijski srednjoškolci među rijetkima su u Hrvatskoj koji se mogu pohvaliti kako im gradska uprava sufinancira nabavu udžbenika bez obzira na njihov socijalni status.

Gradonačelnik Ivo Dujmić na svojoj Facebook stranici donio je dobru vijesti prvog dana školske nastave te time vjerojatno izmamio osmijeh svim srednjoškolcima, odnosno prvenstveno njihovim roditeljima.

“Danas sam donio i službenu odluku da ćemo sufinancirati kupovinu udžbenika za sve srednjoškolce sa područja Grada Opatije sa iznosom od 750 kuna! Zahtjevi će se moći podnijeti od 05.09. do 05.10. putem online obrasca. Sve ću objaviti na vrijeme”, poručio je Dujmić na svojoj Facebook stranici.

Nažalost ni ova tema, kao i brojne druge posljednjih godinu dana u Opatiji, nije mogla proći bez politiziranja, pa je tako Akcija mladih prozvala gradonačelnika da si prisvaja zasluge koje mu ne pripadaju, jer je ta odluka donijeta glasanjem u Gradskom vijeću. Opatijcima je u konačnici vjerojatno ipak najbitnije da će dobiti po 750 kuna, a manje to koja stranka ili političar je za takvu odluku zaslužniji.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže