Povežite se s nama

Mozaik

Opatijsko-riječki Cabaret a la carte oduševio publiku i žiri u Supertalentu

Objavljeno

na
Karolina Šuša, Magdalena Matijević i Ana Maria Papić kao plesna skupina Cabaret a la carte na pozornici Supertalenta ove su nedjelje izvele kabaretsku točku iz mjuzikla Sweet Charity.

One imaju od 26 do 33 godine, a upoznale su se, kako kažu, igrom slučaja. Spojili su ih različiti projekti, a njihova skupina postoji oko pola godine.

“Točka koju smo izvele na Supertalentu osmišljena je za jedan nastup te smo je već par puta izvodile”, rekle su djevojke dok je Karolina nadodala kako do sada nikada nije bila na natjecanju u umjetničkoj disciplini pa je takvo iskustvo sasvim drugačije.

Opatijsko-riječki trio oduševio je publiku i žiri. “Pojela si i pomela pozornicu. Ti si apsolutno rođena za pozornicu. Ti si po svim karakteristikama za formu koja se zove glazbeni teatar, a to je najkompleksnija forma”, uputila je Martina komplimente Karolini, voditeljici ove plesne skupine.

“To je točno što sam ja oduvijek htjela gledati. Mene je najviše fasciniralo što si izgledala povremeno kao da te uopće nije briga što mi mislimo. Bilo je nevjerojatno dobro. Nadam se da ćemo te uskoro negdje gledati na velikoj pozornici”, rekla je Maja, dok je Janko dodao da i one i publika i žiri znaju da su bile fantastične.

Nakon takvih komentara bilo je, naravno, očekivano da će proći u polufinale Supertalenta s četiri “da”.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram