Povežite se s nama


Opća Opasnost i Atomsko Sklonište nastupit će na humanitarnom koncertu u Domu kulture Čavle za Dječju bolnicu Kantrida. Prenosimo priopćenje organizatora:

“Dragi sumještani dviju grobničkih općina i sugrađani grada koji teče te uvaženi stanovnici najdraže nam Primorsko-goranske županije kao i svi ostali iz raznih krajeva lijepe naše a i šire,pozivamo Vas na humanitarni rock koncert koji će se održati u subotu 2. prosinca 2017 godine s početkom u 21:00 h u koncertnoj dvorani najvećeg županijskog Doma kulture Čavle.

Tim povodom nastupit će rock legende današnjice, Opća Opasnost, Atomsko Sklonište i Bijelo Dugme tribute koje smo za ovu priliku okupili na jednom mjestu pod jednim geslom „Pomognimo njima, našim najmlađima“.

Dakle, očekuje Vas sedmosatni rock maraton, domaće delicije u režiji Kuharice j.d.o.o. i restorana JIST, zlatna kapljica Vrbničke žlahtine te najbistrije kraljevsko Kaltenberg pivo uz koje je veselo raspoloženje zagarantirano.

Ulaznice u pretprodaji možete kupiti u Turističkoj zajednici Općine Čavle i Klubu mladih Rijeka za simboličnih 20 kn do 27.11, od 27.11 do 1.12 po cijeni od 30 kn a na sam dan koncerta cijena ulaznice bit će 40 kn.

Sav dobrovoljan prihod bit će namijenjen za Dječju Bolnicu Kantrida. Pokažimo zajedništvo prema onima koji ostaju za nama, našim najmlađima i najpotrebitijima”, stoji u priopćenju organizatora.