Povežite se s nama

Vijesti

Općina Lovran omogućuje građanima besplatne preglede madeža

Objavljeno

na
Po provedenom javnom pozivu Općina Lovran sklopila je s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije ugovor temeljem kojeg je započeta provedba preventivne zdravstvene zaštite građana Općine Lovran čime su punoljetnim građanima s prebivalištem na području Lovrana omogućeni u potpunosti besplatni pregledi.

Pregledi madeža kože provodit će se u terminima 18. srpnja, 25. srpnja i 01. kolovoza 2023. godine, u vremenskom rasponu od 17:00 do 20:00 sati, na lokaciji Stari grad 5, Lovran, bez liječničke uputnice, ali uz obveznu prethodnu predbilježbu zbog ograničenog broja pregleda.

Pozivi za predbilježbu bit će zaprimani na telefonski broj Nastavnog zavoda za javno zdravstvo – 051 358 728, od 03. srpnja do 17. srpnja 2023. godine od 09:00 do 12:00 sati za bilo koji od dostupnih termina, prilikom kojih će biti potrebno navesti podatke pacijenta koji se naručuje na pregled. Bez prethodne predbilježbe građani neće moći biti primljeni na pregled, a prilikom dolaska na pregled bit će potrebno predočiti osobnu iskaznicu. Pregledi madeža kože od iznimne su važnosti za rano otkrivanje potencijalnih promjena te zaštite zdravlja te su ovi pregledi tek prvi u nizu koje će Općina Lovran omogućiti građanima.

Na jesen se planiraju provoditi novi preventivni pregledi o kojima će javnost na vrijeme biti obaviještena, a vrsta pregleda će ovisiti o interesu i potrebama građana. Iz Općine Lovran i Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije pozvali su sve zainteresirane građane da iskoristite ovu priliku i predbilježe se za pregled.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže