Povežite se s nama

Vijesti

Općina Lovran za školske marende i produženi boravak učenika izdvaja 214.000 kuna

Objavljeno

na

Lovranska škola

Općinski načelnik Općine Lovran Bojan Simonič donio je Odluku o sufinanciranju školskih marendi i boravka učenika u produženom boravku. Za sufinanciranje školskih marendi i produženog boravka učenika osigurano je 214.000,00 kuna iz proračuna.

Ovom Odlukom je Općina Lovran preuzela obvezu sufinanciranja 50% cijene školske marende i 50% paušalnog iznosa cijene boravka učenika u produženom boravku za učenike OŠ Viktora Cara Emina Lovran s prebivalištem na području Općine Lovran. Općina Lovran sklopila je sa Osnovnom školom Viktora Cara Emina Ugovor o sufinanciranju u 2022. godini čime će se sufinanciranje odvijati automatizmom pa za ostvarivanje prava nije potrebno podnositi pojedinačne zahtjeve.

Osim navedenog, i dalje je na snazi ostvarivanje prava sukladno uvjetima utvrđenim Odlukom o socijalnoj skrbi Općine Lovran učenicima Osnovne škole Viktora Cara Emina sa prebivalištem na području Općine Lovran za što se podnose pojedinačni zahtjevi.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže