Povežite se s nama

Vijesti

Općina Viškovo šestu godinu u nizu obilježila dan pada Vukovara – grada heroja

Objavljeno

na
Šestu godinu u nizu, u Viškovu se obilježava dan pada Vukovara – grada heroja. Od prošle godine današnji se dan obilježava kao novi državni blagdan odnosno Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje. Tim povodom, u Viškovu je jučer na Trgu na Brege formirano veliko slovo „V“ u kojem su mještani tijekom dana mogli upaliti svijeću.

To je kasno poslijepodne učinila i delegacija Općine Viškovopredvođena načelnicom Sanjom Udović i njezinim zamjenikom Denisom Mladenićem, a pridružili su im se i neki članovi Općinskog vijeća, općinskog Odbora za hrvatske branitelje Domovinskog rata, članovi bivšeg saziva Savjeta mladih, predstavnici udruga i brojni mještani.

Simboličnim paljenjem svijeća prisjetili smo se i odali počast i duboko poštovanje prema svim žrtvama Domovinskog rata, a posebno Vukovara i Škabrnje. Uloga branitelja u stvaranju hrvatske države je neprocjenjiva i zaslužuju poseban pijetet kao i sve žrtve Domovinskog rata. 30 godina je prošlo od tih najtužnijih dana novije hrvatske povijesti, a žrtvu koju su podnijeli branitelji i civilinikada ne smijemo zaboraviti“, istaknula je općinska načelnica Sanja Udović.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram