Povežite se s nama

Kultura

Opera nije bauk za učenike PGŽ

Objavljeno

na


Opera očito nije ni bauk ni jauk za mlade koji su ovih dana u velikom broju došli u HNK Ivana pl. Zajca i ispunili gledalište do posljednjeg mjesta. Gotovo šest stotina učenika upoznalo se s opernim pjevanjem na koncertu solista Opere pod vodstvom maestra Igora Vlajnića. A sve to održalo se u okviru programa (Za)voli kazalište pod pokroviteljstvom Primorsko-goranske županije čiju potporu Kazalište ima od 2013. godine, a koja se i dalje uspješno nastavlja.

Ovim je, posljednjim edukativnim programom “Opera nije j/b/auk” završen program predstava planiranih u 2014. (ukupno njih 8) koje je vidjelo ukupno 4 134 mladih posjetitelja.

Projekt (Za)voli kazalište što su ga s oduševljenjem prihvatile sve osnovne i srednje škole u našoj Županiji te učenički domovi, nastavljamo i u 2015. Već su “planule” ulaznice za predstavu “Ja glumac” Dramskog studija za djecu i mlade ZIM, koja je na programu 5. ožujka, a do kraja sezone u sklopu programa bit će izvedene još dvije uspješnice: Bizetova “Carmen” adaptirana za komornu scenu, 23. ožujka te “Pinocchio?” Elvije Nacinovich 17. travnja 2015. godine.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram