Povežite se s nama

Mozaik

Optika Anda otvorila novu veliku poslovnicu u ZTC-u

Objavljeno

na

U većem dijelu prostora u kojem je nekad poslovao Food City u ZTC-u od prošlog tjedna nalazi se novi zakupac poslovnog prostora, a radi se o Optici Andi.

“Optika Anda stigla je po prvi put u gradove Karlovac i Osijek te je otvorila svoju drugu poslovnicu u Rijeci. Ovaj podvig još je veći kada znamo da je ova godina po mnogočemu bila izazovna, međutim odlučili smo gledati stvari pozitivno i zato ćemo u 2020. godini pamtiti samo sretne trenutke. Tri nove adrese pozicionirale su Optiku Anda kao lidera na tržištu optika i sada s punim pravom možemo reći da je Optika Anda nacionalni lanac optika!

Optika Anda tako će ovu godinu završiti na najljepši mogući način, u tjedan dana postigla je nemoguće – otvorene su tri nove poslovnice, povećala je svoje timove i dodala tri nova shopping centra na listu poslovnica. Tako nas od sada možete pronaći na novim adresama – Portanova u Osijeku, Karlovčanka u Karlovcu i Zapadni Trgovački Centar u Rijeci. Na koju god stranu Hrvatske krenuli – od Dubrovnika, preko Pule do Osijeka od sada imate nadomak ruke omiljenu oazu za sve ljubitelje naočala! U novu godinu Optika Anda tako ulazi sa sve skupa dvadeset i osam poslovnica, što je čak šest poslovnica više u odnosu na prošlu 2019. godinu. Otvaranjem novih radnih mjesta, širimo i jačamo naš tim koji vam svakodnevno omogućava ljepši pogled na život.

Sve tri novootvorene adrese osim širokog izbora sunčanih i dioptrijskih naočala, imaju svoje ordinacije gdje vas čekaju Andini stručnjaci od kojih možete saznati sve o brizi vaših očiju. Ovdje ćete dobiti vrhunsku uslugu i savjete vezano za kvalitetu, udobnost i dioptriju vaših idealnih naočala. Zbog važnosti preventivne provjere vida, Optika Anda u sklopu svoje ponude nudi i besplatnu kontrolu dioptrije. Svoje termine za provjeru vida možete rezervirati od sada i u Karlovcu, Osijeku te na novoj adresi u Rijeci jednim klikom“, navode u svojoj objavi povodom otvaranja novih poslovnica.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram