Povežite se s nama

Vijesti

Osiguran novac za novo navalno vozilo DVD-a Halubjan

Objavljeno

na

Načelnica Viškova, Sanja Udović, putem društvenih je mreža otkrila kako su osigurana sredstva za novo visokokvalitetno navalno vozilo koje će koristiti DVD Halubjan.

“DVD Halubjan će s novim vozilom, najjačim takve vrste na području RH, poboljšati svoju operativnu sposobnost i imati puno bolje uvjete u obavljanju svojih aktivnosti čuvanja i zaštite sigurnosti naših mještana, ali i brojnih gospodarskih subjekata.

Osim svojih primarnih djelatnosti, naši DVD-ovci djeluju i puno šire od toga, jer se nerijetko bave i dobrovoljnim i humanitarnim radom, a u proteklih godinu dana su se pokazali i kao iznimno važna karika u operativnim snagama sustava civilne zaštite prilikom provođenja i nadziranja pridržavanja mjera koje je u borbi protiv pandemije koronavirusa uveo nacionalni Stožer.

Ovim putem im se stoga zahvaljujemo na svim naporima koje svakodnevno ulažu u održavanje sigurnosti na području naše Općine, a nabavka nove i moderne opreme najmanje je što možemo učiniti kako bi im pripomogli u rad”, poručila je Udović.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram