Povežite se s nama

Vijesti

Ostrogović: Butković je više napravio za Rijeku u 4 godine nego SDP u zadnjih 30 godina

Objavljeno

na

Arhiva
Josip Ostrogović od ovog je tjedna novi predsjednik HDZ-a u Rijeci, a tim se povodom oglasio putem društvenih mreža te zahvalio stranačkim kolegama na pruženoj potpori.

“Voljom članica i članova riječke organizacije najjače stranke u Hrvatskoj sinoć sam izabran za predsjednika gradske organizacije i potpredsjednika županijskog odbora. Velika je to čast, privilegija i odgovornost jer pred nama tek predstoje izbori. Riječki HDZ sinoć je dobio novu energiju. Energiju koja će uskoro pokrenuti naš “Grad koji teče”.

Zahvalio bih se svim članovima i članicama koji su izašli na unutarstranačke izbore, s posebno onima koji su podržali moju kandidaturu. Izbori su provedeni prema demokratskim načelima, a moj protukandidat i dugogodišnji suradnik Kristjan Staničić i ja nastavit ćemo zajedno raditi za Rijeku i domovinu Hrvatsku. HDZ će pod mojim vodstvom nastaviti politiku koju provodi Andrej Plenković, europsku i uključivu. Nastojat ćemo u svoj rad uključiti što više mladih i obrazovanih ljudi koji će jednog dana nastaviti stvarati bolju Rijeku i bolju Hrvatsku. Kao i do sada, nastavljam izvrsnu suradnju s jednim od najuspješnijih ministara Olegom Butkovićem koji je u svojemu mandatu za Rijeku učinio više nego SDP otkako je samostalne Hrvatske.

Bez Vas dragi članovi ništa neće biti moguće, zato Vas pozivam da se uključite u rad gradske organizacije HDZ-a i pomognete u izgradnji jedne nove Rijeke. Rijeke znanja i ideja. Vrijeme je za promjene u Gradu Rijeci i Primorsko-goranskoj županiji. Zajedničkom suradnjom u nove pobjede”, poručio je Ostrogović.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram