Povežite se s nama

Vijesti

Ostrogović o Rijeka Adventu: Nekad ponos grada, a sad žrtva nesposobnosti SDP-a

Objavljeno

na
Iznimno loša priprema Rijeka Adventa od strane gradske uprave i Povjerenstva nastavlja izazivati niz negativnih reakcija kod brojnih građana Rijeke i lokalnih političara.

O toj temi na društvenim mrežama oglasio se i predsjednik riječkog HDZ-a Josip Ostrogović porukom pod nazivom “Kako je riječki Grinč ukrao Božić?”

”Riječki Advent postaje samo još jedan u nizu projekata koji nije uspio preživjeti SDP-ovu nesposobnost u našem gradu. Umjesto organizacije Adventa pod TZ grada Rijeke, gradonačelnik Filipović se dosjetio ingeniozne ideje – osnovati Povjerenstvo za organizaciju Adventa – i pogađate, taj projekt je doživio totalni debakl!

Njihova nesposobnost u organizaciji je očita – natječaj za zakup javnih površina proveden u zadnji trenutak rezultirao je potpunim fijaskom. Preskupi najam javnih površina, a ugostiteljima se ne nudi gotovo ništa, osim ogromnog rizika. I na kraju najviše gube građani Rijeke. Gradonačelnik ne zna kako napuniti gradsku blagajnu, pa pokušava izvući zadnji euro od građana povećanjem poreza te skoro svih cijena javnih usluga. Što onda očekivati od partije koja bi vodila državu, a ne može uspješno provesti zakup adventskih kućica?!

Riječki Advent – nekad ponos grada, a danas samo još jedna žrtva nesposobnosti SDP-a. Organizacija propala, poduzetnici nezainteresirani, a porezi rastu. Gradu treba promjena, a ne ovakav kaos!”, poručio je Ostrogović.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže