Povežite se s nama

Vijesti

Otkazana avio linija Rijeka – Vilnius, za Rigu tek od srpnja

Objavljeno

na


Latvijski zrakoplovni prijevoznik AirBaltic (BT/BTI) otkazao je nove najavljene linije za ovu godinu iz Litve prema Hrvatskoj: Vilnius – Dubrovnik i Vilnius – Rijeka više nisu u ponudi, a trebale su biti u prometu s po dva leta tjedno.

Prošle godine nije bilo redovitih linija iz Litve prema Hrvatskoj, a za ovu godinu bile su najavljene čak tri nove linije. Pored AirBaltica, novu liniju Kaunas – Zadar najavio je i Ryanair (FR/RYR). Sve nove najavljene linije iz Litve prema Hrvatskoj ukinute su za ovu godinu.

Istovremeno smanjen je promet i na dugogodišnjim linijama iz Rige prema Hrvatskoj. Linija Riga – Dubrovnik zadržat će dva leta tjedno i to ponedljekom i četvrtkom umjesto utorkom i subotom. Pomaknut je i početak prometa za dva mjeseca kasnije, odnosno tek od 6. srpnja 2020.  Riga – Rijeka će imati samo jedan umjesto najavljena dva leta tjedno, i to srijedom. Letovi nedjeljom su povučeni iz prodaje. I linija za Rijeku će početi s prometom kasnije, odnosno od 8. srpnja 2020. Treća linija Riga – Split je bez izmjena, ondnosno svi letovi su u ponudi isto kako su i bili najavljeni, s jednim letom tjedno više u odnosu na prošlu godinu, javlja partnerski portal AvioRadar.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram