Povežite se s nama

Sport

Otkazano Prvenstvo Hrvatske u kickboxingu koje se trebalo održati u Kostreni

Objavljeno

naHrvatski kickboxing savez koncem prošlog tjedna donio je odluku kako će otkazati i održavanje Prvenstva Hrvatske koje se trebalo održati nadolazećeg vikenda u Kostreni.

Tamošnja sportska dvorana ove godine, kao što je to bio slučaj u nekoliko prethodnih godina, neće ugostiti više stotina kickboksača sa svih strane države, a razlog je sve veće širenje koronavirusa.

“Želim Vas izvijestiti da je zbog dodatnog pogoršanja stanja u Republici Hrvatskoj u svezi pandemije koronavirusa, Upravni odbor Hrvatskog kickboxing saveza danas donio odluku o odgađanju državnih prvenstava koja su se trebala održati u subotu, 21.11.2020. godine u Kostreni.

Ukoliko se popravi situacija u svezi pandemije korona virusa i prilike to budu dozvoljavale, državna prvenstva ćemo održati tijekom prosinca. O svemu ćemo Vas pravovremeno informirati”, poručio je predsjednik HKBS-a Tomislav Bilandžić.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

25.11.2023.
Ovim putem obavještavamo korisnike kako prodajno mjesto TD Rijeka plus d.o.o. do dana 29. studenoga 2023. godine iznimno radi do 13:00 sati. Produljenje mjesečnih ili tjednih parkirnih karata moguće je izvršiti putem internet bankarstva ili RCC portala ovisno koju kategoriju mjesečne parkirne karte korisnici produljuju.

Fiuman Plus

Društvene mreže