Povežite se s nama

Opatija Fight Club u drugoj polovici veljače ove godine održao je prvi borilački event iz serije OFC New Generation, koji je oduševio sve koji su ga pratili uživo u opatijskoj dvorani ili putem besplatnog web streama.

Ne čudi stoga što su iz OFC-a još te večeri najavili održavanje novog eventa u lipnju, a ta je informacija krajem travnja i potvrđena. Kako se polako bliži 06. lipnja, za kada je zakazan OFC New Generation 2 u maloj dvorani sportske dvorane “Marino Cvetković” u Opatiji, otkriva se sve više detalja, pa je tako sad poznato i tko nastupa u glavnoj borbi večeri.

Na OFC New Generationu 2 u glavnom meču po K1 profesionalnim pravilima nastupit će Enfusion svjetski prvak Zlatko Bajić, koji je Zagreb još prije nekoliko tjedana zamijenio Opatijom, pa će u dvorani OFC-a odraditi kompletne pripreme za povratnički meč nakon nešto duljeg izbivanja iz ringa.

Nekadašnji višestruki K1 prvak Hrvatske i osvajač medalja na WAKO europskim i svjetskim natjecanjima otkrio je što misli o svojoj nadolazećoj borbi. “Iako još ne znam tko će mi biti s druge strane ringa, ja sam maksimalno posvećen svojim pripremama i bit ću potpuno spreman, tako da mi ni nije previše bitno tko će biti moj suparnik. U OFC-u treniram iznimno naporno pod vodstvom trenera Mladena Kranjčeca te vjerujem kako će to rezultirati odličnom nastupom i u konačnici novom pobjedom u profesionalnoj karijeri”, rekao je Bajić.

06. lipnja u Opatiji će se na rasporedu naći ukupno desetak kickboxing mečeva, nastupaju mahom mladi talenti iz OFC-a, a njihovi protivnici doći će iz cijele regije, uključujući i susjedne države. Kompletan popis mečeva trebao bi biti otkriven najkasnije do kraja ovog tjedna. Dodajmo tome i kako će se ulaznice naći u pretprodaji od 20. svibnja po cijeni od 35 kuna na dva prodajna mjesta u Opatiji (lounge bar Monokini i caffe bar Olimp u dvorani), a očekuje se da će kao i za prvi event biti vrlo brzo sve rasprodane.