Povežite se s nama

Opatija Fight Club u drugoj polovici veljače ove godine održao je prvi borilački event iz serije OFC New Generation, koji je oduševio sve koji su ga pratili uživo u opatijskoj dvorani ili putem besplatnog web streama.

Ne čudi stoga što su iz OFC-a još te večeri najavili održavanje novog eventa u lipnju, a ta je informacija krajem travnja i potvrđena. Kako se polako bliži 06. lipnja, za kada je zakazan OFC New Generation 2 u maloj dvorani sportske dvorane “Marino Cvetković” u Opatiji, otkriva se sve više detalja, pa je tako sad poznat i veći dio popisa borbi.

Kao što je prije najavljeno, u glavnoj borbi večeri nastupa Zlatko Bajić, a njegov protivnik je Slovenac Blaž Kožar koji iza sebe ima i iskustvo nastupanja na FFC Futures eventima. Prije njih u ringu će se naći talentirani Anto Širić iz Zagreba koji će za protivnika imati iskusnog borca OFC-a Ivana Barića. Spomenimo i kako će, osim 11 najavljenih borbi, na rasporedu biti i dva javna sparinga u kojima će sa svojim protivnicima nastupiti mladi OFC-ovci Mario Pintar i Leon Tuna te prezentacija grapplinga koju će izvesti mladi Slovenac Rok Krušič.

Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 35 kuna u lounge baru Monokini te u caffe baru Olimp u dvorani Opatija, a očekuje se kako će i ovog puta, baš kao i za OFC New Generation 1, biti rasprodane sve iznimno brzo.

OFC New Generation 2 popis mečeva – 06. lipnja:

Zlatko Bajić VS Alessandro di Bert
Ivan Barić VS Anto Širić
Marin Slavić VS Kristijan Kontuš
Marko Bohorč VS Sean Šturbej
Leo Bolterstain VS Ivan Senkić
David Laginja VS Matevž Pekolj
Meggy Alobić VS Jasenka Ribarić
Gregor Kek VS Luka Ćaćić
Klemen Pekolj VS Robert Kmet
Niko Krainer VS Boštjan Pacek