Povežite se s nama

Vijesti

Otkriven uzrok velikog požara u Lovranu, pokrenuta je humanitarna akcija

Objavljeno

na

Temeljem Odluke Općinskog načelnika o pokretanju humanitarne akcije za obnovu i opremu objekta stradalog u požaru na adresi Šetalište maršala Tita 54 i pomoći stanarima navedenog objekta , Općina Lovran otvorila je poseban račun u svrhu prikupljanja novčane pomoći.

Svi koji žele pomoći, svoje donacije mogu uplatiti na IBAN: HR0723600001502951903

Svim građanima zahvaljujemo na ukazanoj pomoći stanarima, poručuju iz Općine Lovran.

O požaru se oglasila i policija:

Policijski službenici Policijske postaje Opatija u suradnji s protupožarnim inspektorom, završili su jučer očevid požara koji je u srijedu, 14. srpnja oko 13 sati, izbio u stanu u potkrovlju zgrade u središtu Lovrana, u vlasništvu 47-godišnje hrvatske državljanke.

Požar su ugasili pripadnici JVP Opatija, DVD Opatija, DVD Lovran, DVD Kras Šapjane, I DVD Sisol Mošćenička Draga oko 16.30 sati i nema ozlijeđenih osoba. Naime, brzom reakcijom susjeda koji je primijetio dim iz stana te žurno pozvao vlasnike, oni su uz njegovu pomoć, kao i ostali ukućani, izašli iz stana prije nego se požar proširio.

Prema rezultatima očevida, uzrok požara je tehnički čimbenik. Do požara je došlo zbog kvara na klima uređaju u stanu u potkrovlju koji se potom proširio na cijeli kat i krovište zgrade. Stan je u potpunosti izgorio te veći dio krovišta, a požarom su oštećena još četiri stana u zgradi kao i stubište. Sveukupna materijalna šteta procjenjuje se na više stotina tisuća kuna.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram