Povežite se s nama
Riječka javnost u nedjelju ujutro ostala je u šoku nakon što se proširila informacija kako je bivši nogometaš Rijeke i nekadašnji hrvatski reprezentativac, Goran Brajković, poginuo u ranim jutarnjim satima.

Policija je obavila detaljan očevid na mjestu događaja te je otkrila kako je u ovoj teškoj prometnoj nesreći sudjelovalo još jedno vozilo.

Jutros oko 4,55 sati u naselju Mihotići na području Matulja dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 36-godišnji vozač motocikla. 36-godišnjak je upravljao motociklom marke Piaggio Beverly krećući se iz smjera Pobri prema naselju Bregi. Prometna nesreća se dogodila na Cesti 43. istarske divizije nakon što se stradali uključio u promet iz Ulice Šime Jurčića te sudario s osobnim vozilom VW golf kojim je iz smjera naselja Bregi upravljao 25-godišnjak. Sve okolnosti ove prometne nesreće se utvrđuju, poručili su iz policije.

Od 5 do 8 sati za sav promet je bilo zatvoreno raskrižje županijskih cesta ŽC 5047 i ŽC 5053, odnosno prometnica iz smjera Opatije prema Pobrima te prometnica iz smjera Matulja prema Učki.