Povežite se s nama

Vijesti

Otkriveno čemu služe brojni prometni znakovi u raskopanoj ulici u Crikvenici

Objavljeno

na

Foto: Uživo s hrvatskih prometnica Facebook


Na stotinjak metara ulice u Crikvenici nalazi se čak 12 prometnih znakova, a svaki od njih kontradiktoran je onom prethodnom.

No izvođači tih radova nam poručuju kako ovo nema veze s regulacijom prometa te se žele zahvaliti svim građanima na strpljenju tijekom projektnih radova.

Radove u Vinodolskoj ulici izvodi VIO Žrnovnica Crikvenica Vinodol d.o.o. i oni nam tvrde kako je navedena ulica u vrijeme izrade fotografije bila u potpunosti zatvorena za promet.

– Naime, postavljeni znakovi ne služe za regulaciju prometa već za privremeno obilježavanje poklopaca za koje je vršena nivelacija u svrhu postavljanja novog asfalta. Navedeni poklopci su na ovaj način privremeno obilježeni unutar zatvorenog gradilišta, objašnjavaju nam iz tvrtke.

Riječ je o projektu “Sustav odvodnje otpadnih voda: Aglomeracija Novi Vinodolski, Crikvenica i Selce”, a koji je sufinanciran sredstvima Europske unije u okviru Operativnog programa za konkurentnost i koheziju 2014.-2020. Svrha je poboljšanje sustava odvodnje, vodoopskrbe i pročišćavanja otpadnih voda u cilju zaštite vodnih resursa Republike Hrvatske te zaštite okoliša.

– Ovo je jedan od većih projekata iz ovog vodnog sektora na razini države. Što se tiče dosad izvedenih radova u ovoj godini, prosječno je dnevno položeno otprilike 117 metara odvodnje i vodoopskrbe. U Novom Vinodolskom izvedeno je gotovo 12 kilometara odvodnje (oko 76 posto), dok je u Crikvenici izvedeno nešto preko 21 kilometara odvodnje (oko 52 posto), govore iz tvrtke za Jutarnji list.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram