Povežite se s nama

Crna kronika

Otuđio registarske pločice i postavio ih na vozilo kojemu je istekla prometna dozvola

Objavljeno

na

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjim hrvatskim državljaninom radi sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenje isprave.

Riječ je o počinitelju kojega su jučer u popodnevnim satima, službenici prometne policije zaustavili na Vežici u Rijeci kada je upravljao osobnim vozilom marke Mazda. Provjerom je utvrđeno da se na vozilu nalaze nepripadajuće registracijske pločice, odnosno pločice s osobnog vozila marke Citroen C3. Također je utvrđeno kako je registracija i prometna dozvola zaustavljene Mazde istekla još u rujnu prošle godine.

U nastavku postupanja policije, kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 42-godišnjak u prosincu prošle godine otuđio registracijske pločice s vozila Citroen u vlasništvu 60-godišnje hrvatske državljanke i postavio ih na svoje osobno vozilo te se njime koristio u prometu dok ga jučer nije zaustavila policija.

Po završetku istraživanja, protiv 42-godišnjaka je podnijeta kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu za navedeno kazneno djelo krivotvorenje isprave.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

25.01.2023.
Od četvrtka, 26. siječnja 2023. godine bit će zatvoren istočni ulaz / izlaz na parkiralište Delta zbog radova na uvođenju novog sustava naplate. Previđeno trajanje radova je minimalno 7 dana, ovisno o vremenskim prilikama.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram