Povežite se s namaNakon uspješne prošlogodišnje manifestacije koja je okupila brojne posjetitelje u prostoru nekadašnjeg Semerara, na 4. katu Tower Centra Rijeka, svi posjetitelji će i ove godine moći uživati u duhu blagdana u riječkom shopping centar. Atraktivno klizalište na zatvorenom, uz posebnu ledenu stazu, koja je još veća u odnosu na prošlogodišnju, veliki dječji zabavni centar, ukusna gastronomska ponuda i brojna zabavna događanja, zasigurno će i ove godine privući mnoga sretna lica u najljepši zimski centar – Tower WinterLand!

Od 26. studenog pa sve do 15. siječnja iduće godine posjetitelji Tower WinterLanda, koji je također dio Rijeka Adventa, moći će  uživati i uz bogati zabavni program s nastupima glazbenika, igrokazima i dječjim predstavama, kao i tematskim dnevnim i večernjim događanjima, poput dočeka sv. Nikole, fotografiranja s Djedom Božićnjakom, predstavi na ledu, noćnom klizanju, te jednom velikom novinom u odnosu na prošlu godinu – disco bowlingu.

Naime, posebna atrakcija ovogodišnjih blagdana u Rijeci biti će otvorenje Bowling Centra, koji će biti smješten u Happy Land Zabavnom Parku i kojeg mnogi s oduševljenjem željno iščekuju, a započeti će s radom za 10-ak dana. Američki bowling svojim konceptom zabavnog kuglanja privlači čitave obitelji od najmlađih do najstarijih, a posebnim dijelom pod nazivom cosmic ili disco bowling pretvara prostor bowling centra u lokaciju najbolje zabave i večernjeg izlaska. Za sve one koji se po prvi put susreću s ovim atraktivnim sportom, dočekati će ih educirani instruktori koji će ih uputiti u sva pravila i čari bowlinga.

Sam prostor će biti tematski podijeljen po cjelinama kako bi omogućio svakom posjetitelju da uživa unutar dijela koji je njemu najzanimljiviji, a istovremeno omogućujući im da se upoznaju sa cjelokupnim ledenim kraljevstvom Tower WinterLanda krećući se okićenim šetalištem. Za potpuni blagdanski doživljaj, u sklopu Tower WinterLanda besplatno će se zamatati pokloni, za sve kupce Tower Centra, a svatko će za sebe, po popularnim cijenama moći pronaći odgovarajuće božićno drvce.