Povežite se s nama

Vijesti

Otvoren Centar za dermatologiju Thalassotherapije Opatija

Objavljeno

na

Foto: Kanal RiNovouređeni Centar za dermatologiju Thalassotherapije Opatija prostire se na 140 metara kvadratnih i sastoji od četiri uređene i opremljene ambulante: ambulante za preglede, dermatoskopiju, male zahvate i ultrazvučne ambulante.

Prostor je dijelom namijenjen i neurologiji. Opremljen je novi neuroelektrofiziološki kabinet u kojime će se raditi elektromioneurografija (EMNG) i elekroencefalografija (EEG) te je otvorena ultrazvučna ambulanta za vaskularnu neurologiju (Color dopler karotidnih i vertebralnih arterija, TCD) i periferne bolesti krvnih žila nogu.

Počasni gost na otvorenju Centra bio je gospodin Milan Grozić iz Vranja, koji je svojom vrijednom donacijom od 200 tisuća kuna pomogao unapređenju kvalitete medicinske skrbi i rada Centra za dermatologiju, a za što mu se ravnatelj Thallasotherapije Viktor Perišić od srca zahvalio. Ukupna vrijednost investicije je oko dva milijuna kuna, naglasio je ravnatelj.

“Thalassotherapija Opatija jedna je od osam zdravstvenih ustanova u nadležnosti Primorsko-goranske županije, a zdravstvo čini gotovo 40 posto proračuna. Uvijek naglašavamo kako je to pravi smjer kada govorimo o javnom dobru i potpori zdravstvenim ustanovama i zdravstvenim djelatnicima da pružaju najbolju uslugu građanima”, rekao je zamjenik Mamula te čestitao ravnatelju i zahvalio g. Groziću ispred Primorsko-goranske županije na vrijednoj donaciji.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

12.05.2023.
Obavještavamo korisnike parkirališta u Ulici Senjsko pristanište da će u nedjelju, 14. svibnja 2023. godine od 07 do 18 sati na snazi biti privremena zabrana parkiranja, na istočnom dijelu parkirališta uz ogradu i na kružnom toku na spoju s Demetrovom ulicom, zbog prolaza autobusa radi transfera putnika s kruzera. Vozila zatečena na navedenoj lokaciji premjestiti će specijalno vozilo “pauk”.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram