Povežite se s nama

Vijesti

Otvoren Eurospin na Viškovu! Pametna kupnja stigla je na Kvarner

Objavljeno

na

Foto: Eurospin HrvatskaHrvatski lanac talijanskih korijena, Eurospin, danas je otvorio svoju šesnaestu po redu trgovinu u Hrvatskoj, u Viškovu.  Na adresi Furićevo 20, Eurospin je dočekao svoje kupce iz Rijeke i okolice u novoj poslovnici Pametne kupnje. Predstavnici Eurospina tom su prigodom uručili i vrijednu donaciju u iznosu 25.000 kuna Jedriličarskom klubu „3. maj“, istaknuvši tako povezanost i ulaganje u lokalnu sredinu.

Vlastite robne marke su ključ prepoznatljivosti

Ono po čemu se Eurospin razlikuje od ostalih diskontnih lanaca u Hrvatskoj upravo je Pametna kupnja. Prema ovome modelu, kupci plaćaju isključivo kvalitetu proizvoda po vrlo povoljnijim cijenama, čime se ostvaruju svakodnevne uštede za cijelu obitelj. Asortiman od oko 2500 prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, uglavnom Eurospin robnih marki, u potpunosti je prilagođen navikama hrvatskih kupaca. Vlastiti brendovi poput Amo Essere bio, bez laktoze i bez glutena, mliječni proizvodi Land, zdravi i gotovi obroci na biljnoj bazi Fior di Natura, aromatične kave Don Jerez ili talijanske tjestenine Tre Mulini, već su pronašli svoj put do hrvatskih kupaca.

Domaći proizvodi na vašem stolu

Kako bi kupci uživali u kvalitetnim domaćim okusima, Eurospin njeguje suradnju s brojim hrvatskim proizvođačima te na svojim policama nudi asortiman u skladu s navikama naših potrošača. To je posebno vidljivo na svježim odjelima koji obiluju kvalitetnim i provjerenim sezonskim proizvodima, a njihova se ponuda svakodnevno nadopunjuje.

Sve o aktualnim ponudama saznajte na službenoj web stranici Eurospin.hr te na Facebooku i Instagramu.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram