Povežite se s namaRiječki Tower Centar od ovog vikenda dom je velikom zimskom obiteljskom centru „Tower WinterLandu“, koji na 4.000 kvadratnih metara posjetiteljima nudi ono najbolje od blagdanske zabave.  Nakon uspješne prošlogodišnje manifestacije koja je okupila brojne posjetitelje u prostoru nekadašnjeg Semerara, na 4. katu Tower Centra Rijeka, Tower WinterLand ponovo donosi brojne atraktivnosti i puno zabave.

U prostoru je postavljeno veliko klizalište na zatvorenom, uz posebnu ledenu stazu, koja je još veća u odnosu na prošlogodišnju, veliki dječji zabavni centar, ukusna gastronomska ponuda i brojna zabavna događanja. Nakon samog otvorenja koje su mnogi Riječani već iskoristili za zabavu na ledu, na red stiže skorašnje otvorenje Bowling Centra, po svemu sudeći, ultimativne atrakcije ovogodišnjih blagdana u Rijeci.

Američki bowling svojim konceptom zabavnog kuglanja privlači čitave obitelji od najmlađih do najstarijih, a posebnim dijelom pod nazivom cosmic ili disco bowling pretvara prostor bowling centra u lokaciju najbolje zabave i večernjeg izlaska. Sve one koji se po prvi put susreću s ovim atraktivnim sportom, dočekat će educirani instruktori koji će ih uputiti u sva pravila i čari bowlinga.