Povežite se s nama

Mozaik

Otvorene prijave za 11. Maškarani klapski maraton koji će se održati u Opatiji

Objavljeno

na

Jedno od najveselijih i najatraktivnijih karnevalskih događanja na Kvarneru svakako je Maškarani klapski maraton, a u punoj su fazi priprema za njegovo 11. izdanje koje će se održati 14. veljače 2020.g. u Sportskoj dvorani “Marino Cvetković” u Opatiji, u već nadaleko poznatoj vrhunskoj atmosferi.

U organizaciji KZU Volosko i naredne će godine poznate napjeve zapjevati poznate klape, ali s nekim novim, zanimljivim i dosjetljivim tekstovima i aranžmanima, onako kako to već puno desetljeće čine oduševljavajući brojnu publiku, a za ovu večer se klape tradicionalno pripremaju biti što originalnije maskom, koreografijom i izvedbom.

Upravo stoga organizator poziva klape da se na vrijeme prijave za ovu jedinstvenu manifestaciju, jer je broj sudionika ograničen. Podsjetimo, klape se natječu za vrijedne nagrade koje dodjeljuje ocjenjivački sud i za nagrade publike koja glasa putem glasačkih listića. Klape se mogu prijaviti mailom na kzu_volosko@inet.hr ili na 091/ 57 56 508, a preko istih kontakata mogu dobiti i sve potrebne informacije. 

Organizator obećava odličnu zabavu i večer za pamćenje, kako za izvođače tako i za publiku. Zato, drage klape, ne čekajte – prijavite se na vrijeme, poručuju organizatori.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram